Image

Zomers genieten op jouw paradijselijk zonne-eland!

Heb je het Oostenrijks gebergte in de zomer al eens gezien? Net als het gewei van een eland. Majestueus en veelzijdig. Prachtige natuur, frisse berglucht, deugddoende zonnestralen. Het hoeft niet lang te duren voor je in vakantiemodus bent! Kinderen zijn onder de indruk van de watervallen, de death ride en de hogekoordtuinen. Recreatieve wandelaars genieten van meer dan 300 km bewegwijzerde routes. Geoefende sporters gaan de uitdaging aan met de bergen, te voet of met de fiets. Fietsen kan je tot in Bregenz, Lech of richting Silvrettaberg naar het bekende Ischgl. Met de mountainbike heb je de keuze uit meer dan 200km bewegwijzerde paden. Niet getraind? Geen probleem, de elektrische (mountain)bike is hip. Je kan die ter plaatse huren. Onderweg pauzeer je in één van de “Almen”, de charmante berghutjes. Wedden dat het typische “Tiroleressen” na een flinke kuitenbijter ook in de zomer heerlijk smaakt?

Veelzijdigheid troef. Sankt Anton heeft een 9-holes golfterrein. Ook tennis en squash behoren tot de mogelijkheid. Net als watersport. Kajaking, rafting, canyoning en tubing. Wie durft de stroom van de Oostenrijkse bergrivieren te bedwingen? Gediplomeerde begeleiders helpen je om de tocht veilig te laten verlopen. Of zie je het graag vanuit de hoogte? Bergbeklimmers en alpinisten vinden in Sankt Anton steile, maar ook toegankelijke klimroutes. Valt het weer even tegen? Breng een bezoekje aan het nieuwe sport- en klimcentrum. Of probeer het trampolinepark uit. Test je moed, uithoudingsvermogen en kracht in Sankt Anton. Gezonde beweging gegarandeerd!

Beleef een fantastische zomer met de St. Anton Summer Card.

Ontdek en beleef de prachtige omgeving van St. Anton. met de St. Anton Summer kaart.

Je ontvangt de St. Anton Summer kaart gratis bij je eerste overnachting in Moose Lodge. Deze kaart biedt tal van voordelen en activiteiten in de regio: wandeltochten, toegang tot de kabelbaan, shuttlebus, zwembad en wellnesspark, en nog veel meer...

St Anton summer card
Image

Geniet van wellness en relaxatie in de gloednieuwe Silvretta Therme te Ischgl

De Silvretta Therme te Ischgl met prachtig uitzicht op de omliggende bergen, biedt een verscheidenheid aan sauna's, stoombaden en bubbelbaden. Ideaal als slechtweerprogramma of om er een dagje tussenuit te gaan.

Met een speciaal kinderbad en aparte kinderzone is het de ideale ontspanningsplaats voor groot en klein.