St. Anton am Arlberg, topskigebied van Oostenrijk

  • 300 km afdalingen
  • 100 ultra moderne liften
  • fun parks
  • apres-ski

Laat je glijden op een zalig stukje sneeuweland!

Moose Lodge ligt in het topskigebied Sankt Anton in Arlberg. Een gebied met meer dan 300 kilometer pistes en bijna 100 ultramoderne liften. Sankt Anton am Arlberg is verbonden met Lech, het mondaine skigebied aan de andere kant van de Valugaberg. Sankt Anton am Arlberg is één van de vijf grootste skigebieden in de wereld.

Sta je voor de eerste keer op de latten? Dan geven de vele skischolen jou graag een duwtje in de rug. Mag het meteen een stukje sneller gaan? Met een skipas voor het volledig Arlberggebied ski je vanop de hoogste top tot in het diepste dal. Ben je snowboarder of zoek je graag de diepsneeuw op? Het skigebied staat bekend voor zijn sneeuwzekerheid en uitstekende pistes.

Kom je als niet-skiër? Ook van harte welkom! In het dorp vind je een gezellige winkelstraat met leuke bars. Zwemmen, wellness en massage zijn er geen probleem. Lech - populair bij het Nederlandse koningshuis - vind je vlakbij, en is makkelijk bereikbaar met de wagen of de skibus. Elke week is er in Sankt Anton een skishow. Of laat je met het hele gezin glijden tijdens een tochtje met de slee! De vele après-skibars maken het avontuur compleet.

Deze links helpen je avast bij het inplannen van je perfecte skivakantie.
st_anton_am_arlberg_ski-map-small.jpg
Klik op de kaart om te vergroten.