Prijsoverzicht van de Moose Lodge appartementen

Reserveringsgegevens

De vermelde prijzen zijn in EUR per nacht excl. verblijfstaks en eindreiniging  (Marmot €63, Steinbock en Hirsch €189 en Moose €147). St. Anton rekent een verblijfstaks aan (€5,00 per persoon en per nacht vanaf 15 jaar) die bij het inchecken ter plaatse cash wordt ontvangen.

De St. Anton Zomerkaart is in de zomerprijs inbegrepen. 

Waarborgsom

Een borg van € 300,00 per verblijf zal worden geïnd bij aankomst in contanten of door pre-autorisatie van de creditcard. Eventuele schade zal worden berekend en afgetrokken van deze borgsom. Het saldo wordt aan het einde van het verblijf teruggegeven.

Borgstelling

Reserveringen vereisen een eerste aanbetaling van 50% van het totale bedrag op het moment van de boeking. 

Bevestiging van de reservering

Na ontvangst van je aanbetaling zullen wij je schriftelijk bevestigen dat jouw accommodatie is geboekt en verdere details verstrekken. 

Korte verblijven

Voor een kort verblijf tot 3 nachten geldt een toeslag van 10%. 

Annuleringsvoorwaarden

Inzake annulatie hanteren we de regels beschreven in onze algemene voorwaarden.  

Betalingsopties

Het resterende saldo wordt binnen de 14 dagen voor aankomst in rekening gebracht. Alle genoemde tarieven zijn bedragen die per bankoverschrijving, EC Card (Maestro) of Credit Card (Visa en MasterCard) betaald moeten worden. Houd er rekening mee dat wij geen Amex of Diners Club accepteren. 

Bankgegevens

REKENINGHOUDER: PAVAPY BVBA
BANK: Sparkasse Imst
IBAN: AT 16 2050 2000 0088 0815
BIC: SPIMAT21

Verzekering

Wij raden je aan een reisverzekering af te sluiten om onvoorziene omstandigheden te dekken: Europese reisverzekering. 

Check-In & Check-Out

Je appartement is klaar vanaf 16u00. Laat het ons weten als je later dan 18u00 aankomt. Vóór je aankomst krijgt je de toegangscode van Moose Lodge en het geboekte appartement toegestuurd. We vragen je vriendelijk om op de dag van vertrek je appartement voor 10u00 te verlaten, zodat we ons kunnen voorbereiden op de volgende gasten.