Praktische informatie over je verblijf in Moose Lodge.

Wifi

Er is gratis Wifi in alle appartementen

Slaapkamers

Elke slaapkamer beschikt over een luxueuze badkamer, met een inloopdouche en hangtoilet. De appartementen Hirsch en Steinbock beschikken over 4 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer uitgerust is met een afgesloten stapelbed.

Wasmachine & droogkast

Een wasmachine en droogkast worden gratis ter beschikking gesteld.

Bus

In het skigebied van St Anton rijden veel skibussen die een vaste ronde maken langs de voornaamste hotels en chalets om de skiërs op te pikken. In de piekuren passeert er elke 10 minuten een bus.
Binnen de 5 minuten ben je aan de Nassereinbahn of iets later aan de Galzigbaan.
Moose Lodge heeft een bushalte op 50 meter, zowel links als rechts van de inkom, langs de Sint Jakoberdorfstrasse.
De skibus is gratis tot 18u30. Iindien de après-ski wat later uitvalt, rijden er veel skitaxi’s die je veilig aan Moose Lodge afzetten.

Broodjesservice

Ter plaatse voorziet bakkerij RUETZ een dagelijkse broodjesservice. De avond voordien kan je telkens de bestelling online doorgeven. De info om broodjes te bestellen vind je terug in de gastenmap op het appartement. Op het einde van de vakantie kan je ter plaatse bij ons direct afrekenen.

Supermarkt

Op 400 meter vind je de grootste supermarkt van St Anton terug, de M-Preis. In het centrum van St Anton zijn er ook nog enkele supermarkten.

Parking

Moose Lodge beschikt over een binnengarage die plaats biedt aan negen wagens. Vlakbij is de trappenhall en lift naar de inkomdeur van jouw appartement.

Lift

Een ruime lift brengt je tot de deur van jouw appartement.

Briefing

Voor aankomst ontvang je alle informatie via mail. Je kan ons steeds contacteren via +32 485 249214 of info@moose-lodge.com. We helpen je zo snel mogelijk. Ter plaatse vind je ook een gastenmap met extra informatie.

Skimateriaal

Moose Lodige heeft een ruim en modern skilokaal waarin je je skimateriaal veilig kan opbergen.
Ter plaatse kan je ook het beste skimaterieel huren. St Anton beschikt over de modernste skiliften en skimaterieel.

Skigebied

St Anton maakt deel uit van het grootste en modernste skigebied van Oostenrijk.
St Anton is sedert enkele jaren verbonden met het skigebied van Lech. Bovendien zijn alle liften inbegrepen in de skipas. De skipas koop je aan de Nassereinbahn of Galzigbahn.
Bovendien kan je ook de skibus nemen naar de verbonden skigebieden tussen St Anton en Lech.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegelaten.